perjantai 20. huhtikuuta 2012

Kuperkeikkaa ja ensimmäiset kevätpipot=)

Aloitin kevätpipot. Oon vahvasti päättäny, että enää ei tuu lunta! Pilvipipo koolla 48 ja ajoneuvot koolla 46. Tähän lisäsin hiukan syvyyttä. Pilvikangas on paikallisesta kangaskaupasta ja ajoneuvot kangashamstereista=)


Kuperkeikat OB 6/2010 koossa 92. Aika lailla vastasi kyllä kokoa 86, mutta kesähousuiksi nämä suunnittelinkin. Eli eiköhän kesän ylia ianakin mahdu. Kangas on Kangashamstereista todella pehmeää ja aika ohutta trikoota eli luulisi olevan kivat kesäpökät=)


Joku applikointi olisi ollut vielä kiva, mutta en yhtään ollut näpräystuulella=) Niin ja lahkeet ovat molemmat saman mittaiset. Joku ei vain taas ole osannut kuvata=)
 

maanantai 16. huhtikuuta 2012

Retrotyyny ja tunnustus

Kankaan bongasin Facebookin "lumppulasta"=) Katoin heti, että tyyny siitä on saatava poitsun huoneeseen. Olkoon sitten koristetyyny tai lattiatyyny... Aika näyttää=) Samalla piti fiilistellä ja kuvata poitsun ihanaa sänkyä, jonka hänen kummisetä on hänelle entisöinyt... Tuli valittua kummit oikein ;)


Niin ja tässä se itse tyyny lähempää...=)


Ja tunnustuksen sain taas. Kyllä se vain lämmittää mieltä=)


        Tämän Liebster blog -tunnustuksen sain NuppuNeula-blogin  pitäjältä, KIITOS!

Liebster tarkoittaa "rakkain" tai "rakastettu", mutta se voi tarkoittaa myös suosikkia. Liebster palkinnon ajatuksena on saada huomiota blogeille, joilla on alle 200 seuraajaa.

Tunnustuksen säännöt:
1. Kiitä antajaa ja linkitä bloggaaja, joka antoi sen sinulle.
2. Valitse viisi suosikkiblogiasi (joilla siis alle 200 lukijaa) ja kerro se heille jättämällä kommentti heidän blogiinsa.
3. Kopioi ja liitä palkinto blogiisi.
4. Toivo, että ihmiset joille lähetit palkinnon antavat sen eteenpäin heidän viidelle suosikkiblogilleen!

Tämän tunnustuksen haluan antaa seuraaville kivoille blogeille, jotka ovat (vielä) lukijamäärältään pieniä mutta joita itse jo seurailen:
 

torstai 5. huhtikuuta 2012

Tilkku silppua

Ajattelin pikaisesti surautella tilkut pois kaapista pyörimästä ja päätin tehdä kummitytölle hipstersejä... Ei ollut ihan niin nopsaa puuhaa, kun ajattelin eli ei tarvitse hetkeen tehdä lisää=) Sainpa ainakin harjotella tota kanttaamista noihin lahkeen suihin, kun se koko homma on mulle jostain syystä vähä mörkö... Ja sen on vähän näköistäkin toi jälki=) Viimeiset onnistui jo vähän paremmin.

Edestä...
ja takaa=)


Ohje oli OB 6/2010 ja jonkin verran muuttelin oman laiseksi. Koko 92. Boxereitakin on leikattu muutamat valmiiksi kaappiin, mutta nyt ollaan koko pyhän aika poissa kotoa eli ne jää ensi viikkoon. Pitää varmaan ottaa ristipistotyö mukaan reissuun, ettei vallan saa iltaisin ihan ilman mitään tekemistä istuskella telkun ääressä=)

HYVÄÄ PÄÄSIÄISTÄ KAIKILLE!!! =)

maanantai 2. huhtikuuta 2012

Vauvan pöksyjen ohje...

Tässä siis ohje noihin pöksyihin, jotka poitsulle tein tuosta tähtijerseystä. Nämä nyt on koolla 92, mutta helppo on kokoa muuttaa esim ottamalla mittoja joistain valmiista housuista=)

Ensin hurjan vaikea kaava=)


Eli näitä leikataan kaksi. Etu ja takakappale ovat ihan saman kokoisia... Etukappaleeseen leikataan nuo kaksi halkiota.


Tässä työohjeet... Viimeinen työohje näköjään hieman uupuu, mutta siis kuminauha pujotetaan paikalleen ja ommellaan sitten kiinni.

Tässä ohjeessa lahkeen suut oli tehty samasta kankaasta kuin housutkin. Itse tein resorista. Ihan makuasia=) Ohje sanoi myös, että lahjekaitaleet leikataan 3cm leveiksi, mutta minä leikkasin hiukan leveämmät. Niiden pituuden mittasin vain poitsun reiden ympäriltä.
toivottavasti tästä sai jotain selvää=)
 

sunnuntai 1. huhtikuuta 2012

70-luvun verhot uusiokäyttöön=)



Nyt on niin retroa, että silmiä kirvelee=D Mun mies siis inhoaa näitä=) Takki on pienillä muutoksilla OB 3/2005 vetoketjusvetari kokoa 92 ja housut omalla kaavalla. Kangas on tosiaan 70-luvuta joku verhokappa kangashamstereista=) Vuorina on molemmissa ohut tikkikangas. Valokuvaaja en oo ja sen kyllä huomaa=)


                                             Mun lemppari on tää takin takaosan juna-kuva=)

Tunnustus... Aprillipilaako? =)




1.Kerro linkin kera blogissasi, kuka lahjoitti sinulle tämän awardin.

RuskaKerttu kotikutoinen



2.Kirjoita seitsemän random faktaa itsestäsi.

1. Omistan saksanpaimenkoiran nimeltä Ringo.
2. Rakastan vanhoja huonekaluja.
3. Olen ammatiltani lähihoitaja.
4. Lempivärini on sininen.
5. Asun Pohjanmaalla.
6. Seuraava sisustuskohteeni on pikkupojan huone.
7. Olen heikkona irtokarkkeihin=)