tiistai 14. helmikuuta 2012

Aloitellaan nyt heti kunnolla=)


















Muutamat City Mouset pojalle koolla 86. Oiekin kiva malli tälläselle ompelua alottavalle =) Ohje oli Ottobren 4/2011 numerosta. Tykkäsin mallista pojan päälläkin, kun kaveri on tommonen pullero=) Reunimmaiset on Velourista ja keskimmäiset on Jerseytä.

  
Yhtään en muista mistä tämä paidan ohje oli... Taskua yritin itse sommitella. Ohuesta collegesta tein tämän ja koko oli muistaakseni myös 86. 



 Tämä haalari on vähän paksumpaa college-kangasta. Täytyyhän joka pojalla Batma-haalarit olla=) Koko oli 84. Hassu koko, mutta malli olikin jostain 70-luvun kirjasta. Kirjan nimeä en taas muista... Näin siinä käy kun ei kirjoita heti ylös=)


Tätä kangasta oli jäänyt kaapin pohjalle. Ennemmin tein siitä kummitytölle huivilakin ja nyt tein tämän liivin loppukankaasta. Taisi olla 92-kokoa... Kaavan piirtelin itse... Ei kovin suurta epäonnistumisen mahdollisuutta=)


Tähän pipoon piirtelin kaavan itse. Poitsulla ainakin tuntuu olevan hauskaa=) Olisko se nyt sitten joku lohikäärmepipo tai vastaava=) Fleecestä ompelin päällisen ja vuorin, että lämminkin luulisi olevan.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti