torstai 5. huhtikuuta 2012

Tilkku silppua

Ajattelin pikaisesti surautella tilkut pois kaapista pyörimästä ja päätin tehdä kummitytölle hipstersejä... Ei ollut ihan niin nopsaa puuhaa, kun ajattelin eli ei tarvitse hetkeen tehdä lisää=) Sainpa ainakin harjotella tota kanttaamista noihin lahkeen suihin, kun se koko homma on mulle jostain syystä vähä mörkö... Ja sen on vähän näköistäkin toi jälki=) Viimeiset onnistui jo vähän paremmin.

Edestä...
ja takaa=)


Ohje oli OB 6/2010 ja jonkin verran muuttelin oman laiseksi. Koko 92. Boxereitakin on leikattu muutamat valmiiksi kaappiin, mutta nyt ollaan koko pyhän aika poissa kotoa eli ne jää ensi viikkoon. Pitää varmaan ottaa ristipistotyö mukaan reissuun, ettei vallan saa iltaisin ihan ilman mitään tekemistä istuskella telkun ääressä=)

HYVÄÄ PÄÄSIÄISTÄ KAIKILLE!!! =)

3 kommenttia:

 1. Hyvältähän nämä näyttää! Mullakin jäi tämä tilkkujentuhoustapa yksiin kalsareihin, mutta ehkä pitää taas joskus yrittää uudestaan...
  ps. Vuorostani kutsun vilkaisemaan blogiini, josta löytyy sulle jotain... ;)

  VastaaPoista
 2. Hitsi mä oon pitkään haaveillu tekeväni pikkareita meidän neidille, mutta miten se ei sitten kuitenkaan huvita :D Upeita nämä sinun tekemät!

  VastaaPoista
 3. Joo nämäkin oli tekeillä vaikka miten kauan, kun aina piti välillä tehdä jotain muuta=)

  VastaaPoista