maanantai 27. elokuuta 2012

Arki alkaa taas...


 Kesäloman aikana ehti jotain jopa ommellakin, mutta blogia ei hirmusti ole ehtinyt päivitellä. Tässä nyt edes näitä paitoja, joita tein hoitoa ajatellen.


Paidat tehty koolla 98. Malleja en muista enää. Kaivoin vain vanhat kaavat arkistosta. Sammakko-paita on slimmiä mallia:) mallista ei saa nykyään enää, kuin liikkuvaa kuvaa:)

Tämän hupparin väsäsin jo alkukesästä ja se alkaakin käydä jo lyhyeksi. Koko on 86. Broombroomin ohjeella muistaakseni tehty. Kovassa käytössä ollut tänä kesänä, kun ei paljon ole T-paita kelejä ollut.


Meidän Ringo-poika kuoli kesällä. Eihän me koira-ihmiset kauaa osattu ilman koiraa elää... Niinpä tässä meidän uusi vauveli, Uki =) Saksanpaimenkoira tämäkin, mutta vain pitkä karvainen. Mulle taas yksi homma lisää kouluttaa tästä kunnon kansalainen eli aina vain vähemmän aikaa ompeluksille... Noh, aika lailla tietoinen valinta toki =)

Värikästä syksyä kaikille!!!!

 


4 kommenttia:

 1. Kivoja pesusvaatteita ja tuo viimeinen kuva on ihana <3

  VastaaPoista
 2. Kivoja vaatteita. Tuo omppukuva on ihana =) Mihin teidän koira kuoli, vanhuutee? Suloinen pentu, siinä riittää nyt hommaa hetkeksi =)

  VastaaPoista
 3. Ei se ollut ihan vielä kuuttakaan. Sille tuli toistuvasti pienen ajan sisällä vatsalaukunkiertymä. Niistä johtuvien sisäelinvaurioiden vuoksi jouduttiin lopettamaan. Kyllä sen perään vollotettiin. Se oli niin, kuin ajatus. paljon saa töitä tehdä taas, että saa yhtä hienon luonteen koulutettua:)

  VastaaPoista
 4. Ihania paitoja ja tuo viimeinen kuva on kyllä niin hyvä :-)

  VastaaPoista